Waarom Kiezen Voor Ons?


 

Bij Mijn Diamond Painting streven wij naar de beste ervaring voor onze klanten.

Werkelijk Unieke Kunstwerken - Kies uit het breedste scala van originele kunstwerken die passen bij elke smaak en decor

Kleuren Die Eruit Springen En Flikkeren - De unieke productie maakt onze paintings levendiger, met meer fonkeling. De kleur van de diamanten matcht precies het originele kunstwerk zodat jij de painting van je dromen hebt als je klaar bent.

Prachtige Schittering - Onze 100% hars diamanten hebben meer glans. Dat komt doordat ze zijn gesneden voor maximale licht reflectie. Onze diamanten hebben een regenboogkleurige laag die jou paintings laten schitteren als het Noorden Licht.

Langdurige Schoonheid - Onze paintings blijven er prachtig uitzien, want het is gemaakt om lang mee te gaan. De diamanten blijven op hun plaats, zelfs met vochtigheid. En de painting is bestand tegen krassen en vervagen.

Huidvriendelijke, Milieuvriendelijke Materialen - Voel je goed over waar je uren mee werkt. Onze lijm en inkt zijn 100% gifvrij.

Pure Zelfverzekerheid - Wij maken het gemakkelijk voor je. Met de zorgvuldig gemaakte instructies en materialen is alles duidelijk en kan je meteen beginnen aan jouw kunstwerk