Verzending & Levering


Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier naar jou toesturen kunnen wij enorm besparen op transport- en opslagkosten. Dit zorgt er ook voor dat we de verzendkosten van onze producten voor eigen rekening kunnen nemen. De keuze om direct vanuit de leverancier te verzenden brengt een iets langere levertijd met zich mee dan dat je wellicht gewend bent maar geeft je wel de goedkoopste prijzen.

Verzendmethode Kosten Levertijd
Premium Levering
€3,95
10-20 Werkdagen
Premium GRATIS Levering
Gratis
10-20 Werkdagen

 

Op de paintings van onze gratis actie is de gemiddelde levertijd 15-30 werkdagen. Dit komt doordat onze oude leverancier de grote vraag niet goed aankon. Wij bieden onze excuses hiervoor aan en willen je bedanken voor je geduld.

Wij verwerken bestellingen tussen Maandag en Vrijdag. Bestellingen worden binnen 2 werkdagen verwerkt en de volgende dag verzonden. We verzenden niet in het weekend. In situaties waar producten erg gewild zijn kan de verwerkingstijd langer dan 3 dagen duren.

*Wij garanderen geen levertijden, deze zijn geschat.

Controleer of alle verzendinformatie klopt. Als er incorrecte or missende informatie is zijn we genoodzaakt jou te benaderen. Dit kan voor vertraging in je bestelling zorgen. Vertraging kan ook door de douane worden veroorzaakt.