Hoe bewaar je de diamantjes het beste.


Velen van ons nemen het diamond painten heel serieus, en zijn dan ook vaak al bezig met de zoveelste diamond paiting. Het is echt verbazingwekkend hoe inspirerend en verslavend het kan zijn.

Echter als je net nieuw bent in het diamond painten vraag je jezelf af hoe ga ik de diamonds en de painting bewaren. 

Zelf wist ik ook niet over het hoe en wat toen ik net begon. Mijn eerste painting eindigde als een kleurplaat voor de kleine. Want deze mama was te onvoorzichtig en had hem op tafel laten liggen. En zeg nou zelf dat ziet er toch super uitdagend uit voor een kleine dame van 5, al die gekleurde steentjes. Wat een teleurstelling was dat, vooral omdat er al een flink aantal uurtje in zaten. Achteraf kon ik er de humor wel van inzien.

Zoals je zelf waarschijnlijk wel al ondervonden hebt, gaat er flink wat tijd zitten in het maken van een diamond painting. Maar wat een bevredigend gevoel geeft het als je je vorderingen ziet, en helemaal als hij helemaal klaar is. Dat is nu ook het gene wat het zo "speciaal" en verslavend maakt.

Vaak hou je nog wat diamantjes over als de painting klaar is, maar wat ga je daar nu mee doen? Weg gooien zou enorm zonde zijn, maar waar laat je ze. Vooral de zakjes die open zijn, hoe berg je die op zonder dat het een rommeltje wordt?

Daar zijn nu juist de sorteerbakjes heel handig voor, en mogen dan ook zeker niet ontbreken in je diamond painting uitrusting. En deze zijn niet extreem duur, en in verschillende formaten te koop in onze webshop.

Diamond painting is een langdurige hobby, waar je veel tijd in gaat steken. Of zou kunnen steken, wat dan een eenmalige investering in een sorteerdoos het wel zeker de moeite waard maakt. En ik praat niet over een investering van honderden euro's, en het is zeker de moeite waard.

 

 


Laat een reactie achter